Schadeherstel

Natuurlijk hopen wij dat het u nooit overkomt, maar wanneer u toch bij een aanrijding betrokken raakt, al dan niet door uw schuld, wilt u dit natuurlijk zo snel mogelijk weer vergeten. Daarom wilt u uw auto dan zo snel mogelijk, en met zo min mogelijk rompslomp weer in orde hebben.
Door onze jarenlange ervaring en het streven naar perfectie bent u ook voor carrosserie werkzaamheden bij ons aan het juiste adres, onze partner in autoschade " Randy Auto Totaal "

Autoschadeherstel:
Schade taxatie
Uitdeuken
Lakken en spuiten (ook accesoires)
Bekleding herstel
Ruitschade
Velgen reparatie
Kras verwijderen
Spotrepair

Taxatie & Verzekering
Wij kunnen voor u een schade taxatie maken en direct contact opnemen met alle verzekeringsmaatschappijen. Samen met de expert wordt dan bekeken hoe uw auto er voor staat en wanneer we met de reparatie kunnen beginnen. Wij werken voor alle verzekeraars, ook voor schade's die niet door de verzekering gedekt zijn kunt u bij ons terecht.

Ruitschade & Uitdeuken zonder spuiten
Het is ook mogelijk om bij ons kostenloos uw beschadigde ruiten te laten vervangen. (zie hiervoor de polis voorwaarden van uw verzekerings-maatschappij) Mocht dit niet in uw polis zitten informeer dan eens naar onze zeer scherpe tarieven voor vervanging.

Ook bieden wij "uitdeuken zonder spuiten" aan. Uw kleine parkeer- en hagel deukjes worden verweiderd door middel van een zeer zorgvuldige uitdeuk techniek van binnen uit. Hierdoor hoeft er dus niet geplamuurd en gespoten worden. Naast voordelig voor u is deze techniek dus ook goed voor het milieu!