• Nieuws

Coronavirus covid-19 maatregelen

APW auto’s blijft geopend, uiteraard heeft de gezondheid en veiligheid van u en onze medewerkers de hoogste prioriteit. Om deze reden hebben we een aantal voorzorgsmaatregelen genomen.

• Als klanten verkouden zijn of hoesten vragen we ze niet naar APW auto’s te komen en kunnen gebruik maken van ons unieke haal en brengservice van uw voertuig.
• Wij vragen de klanten om zoveel mogelijk alleen naar de garage te komen.
• Klanten wordt gevraagd om minstens 1,5 meter afstand te houden van elkaar en de medewerkers.
• Onze medewerkers zijn goed geïnstrueerd over het voorkomen van de verspreiding van het coronavirus en worden op de hoogte gehouden van het actuele nieuws.
• Medewerkers zijn zich extra bewust van hygiëne. Zij wassen en/of ontsmetten regelmatig hun handen.
• Wij geven de voorkeur aan PIN betaling. Wij reinigen het pinapparaat meerdere keren per dag.
• Klanten wordt gevraagd om de verblijfstijd kort te houden, om zo besmetting te voorkomen.

We blijven de informatie die beschikbaar komt via het RIVM en de GGD nauwgezet volgen en zullen hiernaar handelen.

RDW Kentekenloket bij APW auto's

kentekenloket rechthoekHoewel autobedrijven met een RDW erkenning Tenaamstelling Voertuig bij de verkoop van een nieuw voertuig de tenaamstelling zelf kunnen uitvoeren, spelen autobedrijven bij de verkoop van een voertuig tussen consumenten onderling geen enkele rol.

Met APW auto’s eigen RDW Kentekenloket komt daar verandering in.
Consumenten kunnen dan ook bij ons terecht voor een Tenaamstelling Voertuig.
Jouw kenteken overschrijven doe je eenvoudig en snel bij het Kentekenloket. Er is er altijd een bij jou in de buurt!-

Snel geregeld
De RDW stuurt je de volgende werkdag het kentekenbewijs op creditcardformaat (ook wel kentekencard genoemd) en het tweede deel van de tenaamstellingscode (5 cijfers).

In de buurt
Er zijn nu al ruim 750 autobedrijven met een Kentekenloket in Nederland en dat aantal blijft alleen maar groeien. Dus er is er altijd eentje bij je in de buurt!

Makkelijk parkeren
Bij het Kentekenloket is altijd ruimte. Je parkeert er gewoon voor de deur. Gratis! Dit is veel makkelijker dan wanneer je ergens midden in de stad jouw auto op naam moet zetten.

RDW Erkend
Een Kentekenloket is altijd onderdeel van een autobedrijf dat door de RDW is erkend. Het zijn echte specialisten dus kunnen ze je altijd verder helpen met je auto.

24 maanden garantie bij APW auto's

cp 24 mnd embleem

Wanneer APW auto's uw auto repareert, ongeacht leeftijd of merk, dan geven wij u via Carprof standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dit betekent dat u niet alleen twee jaar garantie heeft op de gebruikte onderdelen, maar ook op het arbeidsloon.

Uniek voor APW auto's klanten.

In tegenstelling tot de reguliere 12 maanden garantie, geeft APW auto's via CarProf garage dus maar liefst 24 maanden garantie! Hoe is dat mogelijk? We werken uitsluitend met vakkundig personeel en A-merk onderdelen, daarom hebben we vertrouwen in onze dienstverlening. Met deze bijzondere garantie u dus hopelijk ook.

Hybride & Electrische Voertuigen Specialist - APW auto’s

Wij zijn er trots op dat we ons ook erkend hybride & EV specialist mogen noemen.

APW Auto EV en Hybride Specialist

Medewerkers van bedrijven die met hybride en elektrische voertuigen werken, moeten de Branchenorm of de richtlijn NEN 9140 kennen en daarnaar handelen.
De Branchenorm Veilig werken aan Hybride- en EV is in het leven geroepen op verzoek van de BOVAG en de RAI.

APW Auto's bezit het GMTO Erkend Hybride & EV specialist certificaat.

Daarmee kunnen wij op een veilige manier aan uw hybride of elektrisch voertuig werken.

Hybride en elektrische voertuigen (EV) zijn uitgerust met een High Voltage (HV) systeem. Deze spanningen (HV) zijn veel hoger zijn dan een mens kan verdragen, daarom is het van levensbelang te weten hoe het elektrische circuit van deze voertuigen werkt en hoe je hier veilig mee moet omgaan.

 

  • 1
  • 2