• APW Autos Reparatie
  • APW Autos Reparatie
  • APW Autos Reparatie
  • APW Autos Reparatie

Reparatie en Onderhoud

Het is belangrijk dat u uw auto regelmatig laat onderhouden. Dit komt de levensduur van uw auto ten goede en bespaart u uiteindelijk veel geld omdat eventuele defecten en toekomstige reparaties tijdig kunnen worden opgespoord en verholpen. Bovendien draagt een goed gevuld onderhoudsboekje bij aan de waarde van uw auto. U zit echter niet te wachten op overbodig onderhoud.

Ook raden wij u aan om voor dat u op een lange reis gaat maken met de auto even langs te komen zodat u met een goede check en advies met een veilige auto de weg op kunt. Hierdoor verkleint uw kans dat u onderweg stil valt met alle ergernis

Op het "onderhoudskaartje", dat wij na uw vorige onderhoudsbeurt in uw auto hebben geplaatst, vind u informatie over de datum of kilometerstand waarbij wij u adviseren terug te komen voor de volgende onderhoudsbeurt.

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor de meest uiteenlopende reparaties van o.a.

Accu's van Bosch, VMF, Yuasa
Gel accu's voor oa. caravan of boot
Remblokken en schijven
Schokbrekers en vering
Koelsysteem, airco, waterpomp, thermostaat, radiateur etc.
Distributie riemen
Cilinderkop en motor revisie
Koppeling en versnellingsbak
DSG automaat
Startmotor en dynamo
Brandstofpompen, verstuivers etc.
Turbo's
Uitlaten
Elektronische, mechanische onderdelen
Schadeherstel

Voor al onze onderhoudsbeurten en reparaties maken wij gebruik van originele en/of o.e.m. kwaliteit onderdelen. Mocht dit om levering- of prijs technische redenen niet mogelijk zijn wordt u hierover vooraf geïnformeerd.

Wanneer APW auto's uw auto repareert, ongeacht leeftijd of merk, dan geven wij u via Carprof standaard 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties. Dit betekent dat u niet alleen twee jaar garantie heeft op de gebruikte onderdelen, maar ook op het arbeidsloon.

U kunt bij ons terecht voor alle automerken, electrisch- hybride- benzine- of diesel maar ook lichte bedrijfswagens.