• APW Autos
  • Contact2
    APW Auto's B.V.
    Savoor 9
    5541 SK Reusel (NL)

Service

Heeft u problemen met uw auto, of vermoed u dat er aan uw auto iets niet naar behoren functioneert? Bel ons dan even, of kom gewoon even langs. Terwijl u wacht, onder het genot van een kopje koffie, kijken onze gespecialiseerde en ervaren monteurs hoe ze u zo snel mogelijk weer veilig op weg kunnen helpen.

Ook bestaat de mogelijkheid uw gestrande auto door ons op te laten halen. Als dit binnen de regio is komen wij zelf. Voor het transport over grotere afstanden of voor het vervoer van zeer grote of zware wagens werken wij samen met een collega gespecialiseerd in auto transport, nationaal en internationaal. Dit uiteraard tegen aanzienlijk lagere tarieven dan de landelijke takel bedrijven!

Mocht de situatie zich voor doen dat wij het probleem niet direct kunnen verhelpen, de reparatietijd of besteltijd van de onderdelen langer gaat duren, bespreken wij graag samen met u het verdere reparatie traject. U weet dan precies wat u te wachten staat.

Informeer ook eens naar de mogelijkheid van een vervangende auto of gratis leenfiets als u uw auto voor apk, onderhoud of reparatie van uw schade aanbied.

U kunt bij ons terecht voor alle automerken, electrisch- hybride- benzine- of diesel maar ook lichte bedrijfswagens.